Δρυός, ένα ιδιαίτερο κομμάτι γης με εξαιρετική θέα

Αγροτεμάχιο - ΚΥΚΛΑΔΕΣ / ΔΡΥΟΣ / ΠΑΡΟΣ

Λεπτομέρειες Ακινήτου

Κωδ. Ακινήτου (ID):
392
Νομός:
ΚΥΚΛΑΔΕΣ
Περιοχή:
ΠΑΡΟΣ
Συνοικία:
ΔΡΥΟΣ
Τύπος:
Πώληση
Είδος:
Αγροτεμάχιο
Εμβαδόν:
10,776 τ.μ
Αξία:
€ 500,000

Περιγραφή Ακινήτου

Μία εντυπωσιακή έκταση 11 στρεμμάτων βρίσκεται σε ένα μοναδικό σημείο κοντά στα όρια του οικισμού του Δρυού, προσφέροντας ταυτόχρονα απρόσκοπτη πανοραμική θέα, ιδιωτικότητα και εύκολη πρόσβαση.
Η θέα από όλα τα σημεία του κτήματος είναι πανέμορφη, τόσο προς τη θάλασσα, την πολυσχιδή ακτογραμμή με τους κόλπους και τα γύρω νησιά, όσο και προς την ενδοχώρα με την ορεινή της φύση.
Το αγροτεμάχιο αυτό είναι κατάλληλο είτε για ιδιωτική οικία επιπέδου, είτε για επένδυση σε κατασκευές υψηλών προδιαγραφών προς πώληση. Έχει δυνατότητα συνολικής δόμησης 280τμ, που μπορεί να αυξηθεί αν οι εξωτερικοί τοίχοι γίνουν πέτρινοι, με επιπλέον ημιυπαίθριους χώρους, βεράντες και χώρους στάθμευσης. Η ιδιαίτερα μεγάλη πρόσοψη του στον δρόμο και οι ελαφριά κλίση του, προσφέρουν πολλαπλές δυνατότητες προνομιακής τοποθέτησης των κτηρίων.
Η γύρω περιοχή είναι μεγάλης ζήτησης και με κατοικίες υψηλού επιπέδου. Η πρόσβαση δε, είτε προς τις πολυσύχναστες και κοσμοπολίτικες, είτε προς τις ανέγγιχτες και ήρεμες παραλίες του νησιού είναι πολύ εύκολη.
Ένα εξαιρετικό ακίνητο που αξίζει της προσοχής σας.

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

Τοποθεσία:
  • Απόσταση από αεροδρόμιο (χλμ) - 14
  • Απόσταση από θάλασσα (μέτρα) - 700
  • Απόσταση από θάλασσα (χλμ)
  • Απόσταση από λιμάνι (km) - 21
Διάφορα Χαρακτηριστικά:
  • Κοντά σε μέσα μαζ/μεταφοράς

Ενδεικτική Τοποθεσία