Διαχείριση ΚατασκευήςΗ άριστη ομάδα συνεργατών της Island Domus μπορεί να προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών σε όλους τους τομείς της κατασκευής.

Είτε πρόκειται για ανέγερση νέας οικοδομής, είτε για αναπαλαίωση παραδοσιακών κτισμάτων ή διαμόρφωση επαγγελματικών χώρων, η πολύχρονη πείρα μας επιτρέπει να διαχειριστούμε το έργο από την αρχική σχεδίαση μέχρι την τελική παράδοση.

Είμαστε ενήμεροι των τοπικών ιδιαιτεροτήτων και οι υπηρεσίες μας παρέχονται με σεβασμό σε όλη τη σχετική νομοθεσία, το περιβάλλον και την τοπική κοινωνία.

Σχεδίαση – Άδειες – Κατασκευή

Συνεργάτες μας αρχιτέκτονες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και το εξωτερικό εξασφαλίζουν τη σχεδίαση κτισμάτων υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας, συνδυάζοντας στις προτάσεις τους, με τον καλύτερο τρόπο, στοιχεία και υλικά από την παράδοση της τοπικής αρχιτεκτονικής με τεχνολογίες που καλύπτουν αποτελεσματικά τις σύγχρονες απαιτήσεις.

Αναλαμβάνουμε τη διαδικασία έκδοσης της κατάλληλης οικοδομικής αδείας, τακτοποιήσεις, βεβαιώσεις χαρακτηρισμού της δασικής υπηρεσίας, προσδιορισμούς ορίων.

Έχοντας πολύ προσεκτικά επιλεγμένα έμπειρα συνεργεία για όλα τα στάδια της κατασκευής, μπορούμε να προσφέρουμε πολλές δυνατότητες επιλογής προκειμένου να πέτυχουμε και με την ανάλογη επίβλεψη, τον άριστο συνδυασμό κόστους – χρόνου – ποιότητας.


Διεύθυνση

Island Domus
Μάρπησσα, Πάρος 84400, Κυκλάδες
Βερενίκη Βασιλειάδη
Κιν: +30 6978169397
Τηλ: +30 2284045369

[email protected]